DAKWERKEN

 
Vajo Dak & Schrijnwerk is opgericht in 2000 door Vanderheyden Johnny, die meer dan 19 jaar ervaring biedt in dakwerken en dakconstructie. Vajo bestaat vandaag uit een team van drie gediplomeerde dakwerkers die steeds up to date zijn van de laatste nieuwe technieken en materialen. Indien u kwaliteit, kennis van zaken, en een vlekkeloze uitvoering verkiest, is Vajo voor u het aangewezen bedrijf.
Omdat de kwaliteit van de geleverde dakwerken uiteraard sterk afhankelijk is van de gebruikte materialen, werken we enkel met professionele merken uit de dakconstructie, die u een optimale levensduur garanderen. Bij plaatsen van EPDM op een plat dak, is het bijvoorbeeld erg belangrijk met producten van uitstekende kwaliteit te werken.
Vajo Dak & Schrijnwerk is gesitueerd te Maasmechelen, maar ons werkterrein strekt zich eveneens uit over heel Limburg, Vlaams-Brabant, Leuven en regio Tienen. Om onze dakwerken vlot en snel te kunnen uitvoeren beschikken we over een eigen kraan. Wij voorzien steeds 10 jaar garantie op werk en materialen.
Waarom kiezen voor Vajo Dak & Schrijnwerk ?
 
  • Meer dan 19 jaar ervaring in dakconstructie & dakwerken
  • Eigen team van professionele en gediplomeerde dakdekkers
  • Snelle en kwalitatieve uitvoeringen met een minimale overlast
  • Kennis van zaken & know-how, de juiste oplossing in de juiste situatie !
  • Optimale levensduur door gebruik van de betere materialen en technieken
  • Alle randactiviteiten worden door ons uitgevoerd : totaalproject voor uw dak

Meer info ?

Voor meer informatie over de mogelijkheden, of een vrijblijvende analyse en offerte, kan u best ons offerteformulier invullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk contacteren voor de uitwerking van uw prijsopgave en de verschillende mogelijkheden.

7523

Vraag een GRATIS offerte

 
 

    Meer informatie, een vrijblijvende analyse of gratis offerte voor dakwerken? Contacteer ons