7516

ISOLATIEWERKEN

 

Je dak isoleren?

 
Het isoleren van je dak is erg belangrijk. Doe het goed, met vakspecialisten in isolatiewerken. Wij zorgen ervoor dat je met goede dakisolatie bespaart op je energiefactuur. Tegelijkertijd creëren we een aangenamere leefomgeving. Je zal minder last hebben van temperatuurschommelingen in je woning en tijdens de warmere zomermaanden zal je huis frisser aanvoelen. Niks dan voordelen dus, na het isoleren van je dak.

Dakisolatie biedt ook een grote akoestische meerwaarde. Van vliegtuigen, verkeer of herrie in de straat zal je na het isoleren van je dak veel minder lawaaihinder ondervinden. Een goede afdichting begint bij het kiezen van het juiste isolatiemateriaal. Daarom komen we graag een keer langs om je noden te bekijken en onze materialen voor te stellen. We vertellen dan ook over het rendement van een investering in dakisolatie en de fiscale voordelen. Zo verdient een gemiddeld gezin de kosten van dakisolatie terug op minder dan 5 jaar.

PREMIES EN SUBSIDIES VOOR DAKISOLATIE

 
Het isoleren van je dak is ongetwijfeld één van de interessantste energiebesparende maatregelen. Warmte stijgt en gaat zonder dakisolatie vaak voor een deel verloren. Als je investeert in dakisolatie, kan je steun krijgen van verschillende instanties:
  • Netbeheerders geven een premie voor dakisolatie (of zoldervloerisolatie)
  • Netbeheerders geven een totaalrenovatiebonus als je minstens 3 energiebesparende maatregelen neemt
  • In een aantal gemeenten kan je een gemeentelijke of provinciale premie krijgen voor dakisolatie.
  • Voor bepaalde huurders en verhuurders zijn er sociale isolatieprojecten voor huurwoningen
  • Als je je dak of een deel van je dak vernieuwt en tegelijk dakisolatie plaatst, kan je ook in aanmerking komen voor een verbeteringspremie
  • Een overzicht van alle premies voor dakisolatie vind je hier
Meer informatie, een vrijblijvende analyse of gratis offerte voor dakisolatie? Contacteer ons