7307

DAKWERKEN

 

Op zoek naar een specialist in dakconstructie en dakbedekking?

 
Wij zijn dakwerkers. Je kan ons inschakelen voor alle dakwerken, van dakconstructie tot dakisolatie en dakbedekking. Onze projecten omvatten zowel het verbouwen als het volledig nieuw plaatsen van een dak tot kleine en grote herstellingen. Dankzij een professioneel uitgevoerde dakrenovatie zit je goed voor jarenlang zorgeloos woonplezier.
Een nieuw dak plaatsen? Timmerwerken of zinkwerken laten uitvoeren? Een schoorsteen inwerken in het dak? Dakpannen of EPDM leggen? Geen probleem voor Vajo Dak & Schrijnwerk. Met onze eigen kraan zijn we zo ter plaatse voor grote en kleinere dakwerken in regio Limburg, Vlaams-Brabant en Leuven. Wij genieten bovendien een uitstekende reputatie op het gebied van totaalprojecten voor daken.

DAKWERKEN

 
7137
 

Hellend dak

 

Als specialist in dakwerken plaatsen wij hellende daken. Van dakconstructie, timmerwerken tot het leggen van de pannen. Wij laten we niets aan het toeval over.

 
7311
 

Plat dak

 

Het plaatsen van een plat dak vraagt om specifieke materialen, alsook om een bijzondere constructie, uitvoering en onderhoud.

 
7507
 

Zinkwerk

 

Omdat zink een duurzaam product is, gaan we er graag mee aan de slag bij alle types dakwerken. Het verwerken van zink is vaak nog ambachtelijk werk.

 
7506
 

Isolatie

 

Het isoleren van je dak is erg belangrijk. Doe het goed, met vakspecialisten in isolatiewerken. Wij zorgen ervoor dat je met goede dakisolatie bespaart op je energiefactuur.

 
7450
 

Gevelbekleding

 

Vajo Dak & Schrijnwerk zorgt naast dakbedekking ook voor de professionele bekleding van gevels. Dit doen we al vele jaren, met kwaliteitsvolle producten.

 

REACTIES VAN KLANTEN

 
KristofNieuwbouw platte daken te Hasselt
Bedankt voor de fijne samenwerking en het prachtige resultaat van onze platte daken bij onze nieuwbouw te Hasselt. Samen met de architect en de bouwheer werd er gezocht naar de beste oplossingen. Het dak werd tot in de puntjes afgewerkt en proper afgeleverd. Prijs kwaliteit helemaal in orde. Op Vajo Dak en schrijnwerk kan je vertrouwen, Topteam.
Janssen BoyRenovatie hellend dak - Sarkingdak isolatie te Geleen
Ik kan van harte de firma Vajo aanbevelen. Duidelijke prijsopgave vooraf met een gespecificeerde opgave per kostenpost. Dat gebeurt ook niet meer overal in Nederland. De uit te voeren werkzaamheden gaan in overleg zodat duidelijk is, wat gaat gebeuren. Proberen voor alles een oplossing te bedenken. Werken heel erg netjes en ruimen alles op. Goed werk voor een eerlijke prijs.
Vicky TielensRenovatie
We zijn heel tevreden over het geleverde werk. Het is fijn samenwerken met Vajo: ze houden zich aan de gemaakte afspraken en de werknemers zijn echte vakmensen. Ons dak is volledig vernieuwd en de afwerking is tot in de puntjes verzorgd.
Renovatie dak
Ons dak is vernieuwd…nieuwe goten en oversteken in trespa. Een dikke merci aan dakwerken VAJO voor de mooie afwerking en om alles netjes op te ruimen na afloop. Top werkmannen….wij zijn over hun heel tevreden!
Rita RamaekersRenovatie dak
Wij hebben ons dak laten vernieuwen…nieuwe goten en oversteken in trespa Een dikke merci voor het werkteam van dakwerken VAJO Zeer tevreden over de afwerking en opruiming achteraf..topteam
Lenoir RudiRenovatie van dak met plaatsing van nieuwe pannen, onderdak en renovatie bakgoten.
Vlotte correcte uitvoering en afwerking. Vriendelijke omgang en overleg en afspraken in daden om gezet. Echt een aanrader voor anderen.
Anja NeyensKlant uit Maasmechelen
Team Vajo heeft super werk geleverd bij het plaatsen van mijn nieuw dak. Super vriendelijke jongens . Netjes alles ook opgeruimd achteraf. Topteam!
Degrieck DannyKlant uit Genk
“In mijn Michelin voor dakwerkers krijgt de firma Vajo drie sterren. Ze leveren vakwerk, zijn vriendelijk en beleefd in omgang en laten geen rommel achter op de werf.” Beste groet, Danny
Karel - Arlette ReutenKlanten uit Leut
vanaf het eerste moment van contactmoment verliep alles zeer vlot. De offerte was ook zeer duidelijk en correct. Hierbij hield de zaakvoerder steeds rekening met onze wensen . Alles verliep zoals afgesproken in de offerte. Op het afgesproken tijdstip zijn de werken gestart en werd het project snel en Correct uitgevoerd. Opvallend was ook de vriendelijkheid van de vakmannen en het feit dat dat na afloop alles zuiver en opgeruimd achtergelaten Werd! Top vakmannen !!! Kortom een absolute aanrader! Dank u Vajo!!!
Chris leurs - Martine Linaer klant te Bree
Dag Johnny, Ik kan je nu al zeggen dat we zeer content zijn van het resultaat! je hebt echt een fijne en correcte werkploeg. Merci daarvoor! Greetz, chris en martine
Bernd Smeets & Fabienne ButtafuocoKlant te eisden
Vanaf het eerste contact tot het einde van de werken is alles volgens afspraak verlopen. Kan Vajo als bedrijf iedereen aanbevelen
Thierry VanschoenwinkelArchitect bij Flux architecten
Zaakvoerder Johnny Vanderheyden van VAJO denkt mee met de architect en bouwheer en zorgt steeds voor een gepaste en duurzame oplossing voor uw dak. Uniek en zeldzaam vakmanschap met veel ervaring en een uitstekende na-service.
Serge Custinne
Kwaliteit service en zeker een goede dakdekker
Giuseppe LalomiaProject Eisden
Goede Vakman , Goed werk afgeleverd , Ik ben zeer tevreden over hun Daarom raad ik deze mensen zeker aan , aan andere personen. Top werk geleverd!! Doe zo voort
Carl Fooij Klant te Maasmechelen
Vakmanschap / prijs kwaliteit / Aftersales & afwerking , Top!!!
Sofie HendrikxProject te Hasselt
Wij willen je bedanken voor het mooie en efficiënte werk dat jullie gedaan hebben!
Debby De Krem (stebo)Adviseur stebo
Wauw wauw wauw!! Subliem werk geleverd en wat een fotoreportage!! Topdakwerker! Merci. Grtjes
Jos luyck - Marleen VaneyckenProject Hasselt
bedankt voor de zeer vlotte voortgang en het prachtige resultaat.. Klasse!
Sven Schroeders
We kwamen bij Vajo Dakwerken terecht op doorverwijzing van vrienden. De goede service en snelheid van werken kunnen wij nu ook beamen. Van bij het eerste contact was er een eerlijke communicatie over timing, duur en aanpak van de werken. Het team werkte snel, grondig, proper en respectvol. De werken werden goed opgevolgd en vragen steeds duidelijk beantwoord. Het was een fijne en aangename samenwerking.
Karen Salden
Dankuwel voor het supermooie resultaat mannen! Wij zijn zéér tevreden! Doe zo verder!
IlseIlse uit regio Maasmechelen
Ik had geen verwachtingen, maar binnen de week hadden we 3 bedrijven die ons contacteerden. Alles ging zeer vlot… Bedankt!
KarolienKarolien uit regio Maasmechelen
Wat een geluk dat ik jullie platform ben tegengekomen. Ik keek er beetje tegenop om verschillende bedrijven te moeten contacteren, maar nu heb ik zonder veel moeite een akkoord met een bedrijf uit mijn eigen gemeente.
Meer informatie, een vrijblijvende analyse of gratis offerte voor dakwerken? Contacteer ons